A doboz szerkesztés alatt!

X-Faktor

2010.12.18. 10:41 - Łinus

Címkék: csaba király szavazás norbi tomi l. vastag ildikó keresztes x faktor nikolas

 Most az X-Faktorról írok.

Szerintem semmi értelme sem volt elindítani. Ugyanaz mint a Megasztár, csak azért van, hogy kicsalják az emberekből a pénzt, SMS formájában.. Nekem ez a véleményem a MŰSORRÓL. A tehetségek már más téma.

Az én kedvencem Takács Nikolas. Jól néz ki, és a hangja leírhatatlanul szép. Jól hangsúlyoz, kiválóan skálázik, és nem úgy jött az X-Faktorba mint egy...hülye.

Ez alatt azt értem, hogy ért a zenéhez, magántanár Szlovákiában.

Már 2 alkalommal is szavaztam rá, és aki szereti, kérem szépen ez úton, szavazzon rá! Nagyon megérdemli, hogy nyerjen.

A másik akit kedvelek, az Király L. Norbi. Ők ketten, Nikolassal, Keresztes Ildikó reményei,mentoráltai. Rá is szavazzatok! (: Hangja nincs, ezért fogja Nikolas megnyerni, viszont remekül mozog, és szinte él a színpadon :P

A harmadik, akit már nem kedvelek annyira, az Vastag Csaba. Ők hárman vannak még versenybe, és ma este lesz a döntő párbaj, kik maradnak Vasárnapra. Tisztelem az ő rajongóit is persze, a hangja neki sem rossz. Viszont legutóbb iszonyatosan hamis volt. Valószínűleg megviselte, hogy a tesója, Vastag Tomi kiesett. Elég szoros volt, két testvér párbaja.

Szavazzatok gőzerővel Nikolasra!!!:D

Üdv.

X-Faktoros képekért katt ide!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://linus-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr582523505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



süti beállítások módosítása